Higher School of Etiquette/ Fourchette
Սեպտեմբերի 18-ին, ժամը՝ 15:00-ին, տեսական մաս - 15 :00-16:30,
Radisson Blu հյուրանոցում:
Պրակտիկ մաս (ֆուրշետի մասնակցություն ) 16:30-18:00:
Շտապում ենք Ձեզ ուրախացնել:
Կարող եք մասնակցել ամենասպասված և պահանջված սեմինարներից մեկին՝ «Ֆուրշետի կազմակերպման և մասնակցության առանձնահատկությունները»թեմայով:
Ֆուրշետը համարվում է ամենաբարդ միջոցառումներից` ինչպես կազմակերպման, այնպես էլ մասնակցության տեսանկյունից:
Սեմինարի ընթացքում մենք կներկայացնենք մի շարք կարևոր հարցեր, որոնցից են՝ ֆուրշետի և բուֆետի տարբերությունը, ինչի՞ն ուշադրություն դարձնել կազմակերպման ընթացքում, ինչպե՞ս կազմակերպել սեղանների ճիշտ դասավորությունը, ինչպե՞ս կազմել ճաշացանկը, ինչպե՞ս մասնակցել նման միջոցառումներին: Այս և շատ այլ հարցերի պատասխաններ կստանաք ներկա գտնվելով մեր սեմինարին:
Արժեքը՝ 24000 դրամ: